Szerelési útmutató

A PaMa termékcsalád egyszerű szerelése.

A felszerelésre váró táblák tárolása száraz helyen történjen. Vigyázzon a sérülés és vetemedésmentes tárolási módra. 

A felszerelés elemenként történik. Az első elemet illessze a burkolásra váró felület indítási pontjára. A táblába előzetesen már rögzített furattal ellátott tiplin keresztül a burkolandó felületre jelölje át a furat helyét. Vegye el a táblát és a burkolandó felülten fúrja ki a furatot. A furatokba illessze bele a tipliket (a felszerelési csomagban tartalmazza). Illessze a burkolóelemet a felületre, a furatokba (a felszerelési csomagban tartalmazza) csavarja be a csavarokat. Ezzel a burkolóelem rögzítésre került. 

Illessze a felszerelt burkoló elem mellé a következő táblát és az előzőek szerint rögzítse a burkolandó felületre. Ezt burkolóelemenként folytassa a burkolás teljes befejezéséig.

Végül a burkolóelemeken lévő tiplikre (ezeken keresztül történt a burkolandó felületre rögzítés) nyomja rá a díszléceket.

Írjon nekünk!

A PaMa olyan, amilyennek lennie kell.

A PaMa lényege, hogy az Ön fantáziája szabadon szárnyalhasson! Találjon ki akár olyan egyedi mintákat egy-egy elemre, ami tovább fokozza az egyediséget! Legyen az akár egy ismert sztár portéja - Elvis, Che, Marilyn Monroe, stb. -, esetleg bármilyen egyéb logó vagy ábra (pl. coca-cola, apple, stb.), szitanyomással elkészítjük Önnek. Ugyanarra az anyagra, amelyet Ön kiválasztott. Így a szitanyomott anyag textúrája és anyaga megegyezik a többi burkoló elemével, Ön viszont egy olyan egyedi burkolatot alkotott, ami senki másnak sincs.

Ahová ajánljuk: különleges nappalik, étkezők, lépcsőházak, éttermek, kávézók, orvosi várók, szoláriumok, edzőtermek, stb.

promóció

Ismerje meg a PaMa termékcsaládot még ma! Legyen Önnek teljesen egyedi a saját tulajdona.

A PaMa a VoicePic Kft. új terméke, melyet 2016. májusa óta véd szabadalmi mintaoltalom. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkezve fejlesztették ki és egyszerűsítették a PaMa rendszerét, hogy Önnek a lehető legkézenfekvőbb legyen minden. Képzett szakembereink a felmérés, a tervezés fázisában és a felszerelésben is az Ön rendelkezésére állnak.