PaMa egy kicsit másképp

A PaMa technológia és a sok éves tapasztalat több területen alkalmazható.

A PaMa technológia és a sok éves tapasztalat több területen alkalmazható. Éppen ezért mutatjuk meg egy új arcunkat is. Egy megbízónk számára a régi komódjának (és a „társainak”) felújítását kellett elvégeznünk. A fázisfotók jól mutatják, honnan indultunk és hová értünk el. 

A fotókon egy svájci gyártású fóliázási technológia során történt felújítás látható. Természetesen nem csak ez az egy adu van a kezünkben. Emellett számos egyéb technológiával is megoldható lett volna a feladat. Ügyfelünk ebben az esetben ezt választotta.

Amire ajánljuk ezt a technológiát

Meglévő konyhabútorok költséghatékony, gyors és sok féle színben elérhető megoldása.

  • Ár: egy új konyhabútor árának töredékéért lehet teljesen új konyhánk
  • Elkészülési idő: a konyhabútor elemszámától és állapotától függően 1 maximum 3 nap

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat (elérhetőség a kapcsolat menüpontban)!

Írjon nekünk!

A PaMa olyan, amilyennek lennie kell.

A PaMa lényege, hogy az Ön fantáziája szabadon szárnyalhasson! Találjon ki akár olyan egyedi mintákat egy-egy elemre, ami tovább fokozza az egyediséget! Legyen az akár egy ismert sztár portéja - Elvis, Che, Marilyn Monroe, stb. -, esetleg bármilyen egyéb logó vagy ábra (pl. coca-cola, apple, stb.), szitanyomással elkészítjük Önnek. Ugyanarra az anyagra, amelyet Ön kiválasztott. Így a szitanyomott anyag textúrája és anyaga megegyezik a többi burkoló elemével, Ön viszont egy olyan egyedi burkolatot alkotott, ami senki másnak sincs.

Ahová ajánljuk: különleges nappalik, étkezők, lépcsőházak, éttermek, kávézók, orvosi várók, szoláriumok, edzőtermek, stb.

promóció

Ismerje meg a PaMa termékcsaládot még ma! Legyen Önnek teljesen egyedi a saját tulajdona.

A PaMa a VoicePic Kft. új terméke, melyet 2016. májusa óta véd szabadalmi mintaoltalom. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkezve fejlesztették ki és egyszerűsítették a PaMa rendszerét, hogy Önnek a lehető legkézenfekvőbb legyen minden. Képzett szakembereink a felmérés, a tervezés fázisában és a felszerelésben is az Ön rendelkezésére állnak.

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.