PaMa egy kicsit másképp

A PaMa technológia és a sok éves tapasztalat több területen alkalmazható.

A PaMa technológia és a sok éves tapasztalat több területen alkalmazható. Éppen ezért mutatjuk meg egy új arcunkat is. Egy megbízónk számára a régi komódjának (és a „társainak”) felújítását kellett elvégeznünk. A fázisfotók jól mutatják, honnan indultunk és hová értünk el. 

A fotókon egy svájci gyártású fóliázási technológia során történt felújítás látható. Természetesen nem csak ez az egy adu van a kezünkben. Emellett számos egyéb technológiával is megoldható lett volna a feladat. Ügyfelünk ebben az esetben ezt választotta.

Amire ajánljuk ezt a technológiát

Meglévő konyhabútorok költséghatékony, gyors és sok féle színben elérhető megoldása.

  • Ár: egy új konyhabútor árának töredékéért lehet teljesen új konyhánk
  • Elkészülési idő: a konyhabútor elemszámától és állapotától függően 1 maximum 3 nap

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat (elérhetőség a kapcsolat menüpontban)!

Írjon nekünk!

A PaMa olyan, amilyennek lennie kell.

A PaMa lényege, hogy az Ön fantáziája szabadon szárnyalhasson! Találjon ki akár olyan egyedi mintákat egy-egy elemre, ami tovább fokozza az egyediséget! Legyen az akár egy ismert sztár portéja - Elvis, Che, Marilyn Monroe, stb. -, esetleg bármilyen egyéb logó vagy ábra (pl. coca-cola, apple, stb.), szitanyomással elkészítjük Önnek. Ugyanarra az anyagra, amelyet Ön kiválasztott. Így a szitanyomott anyag textúrája és anyaga megegyezik a többi burkoló elemével, Ön viszont egy olyan egyedi burkolatot alkotott, ami senki másnak sincs.

Ahová ajánljuk: különleges nappalik, étkezők, lépcsőházak, éttermek, kávézók, orvosi várók, szoláriumok, edzőtermek, stb.

promóció

Ismerje meg a PaMa termékcsaládot még ma! Legyen Önnek teljesen egyedi a saját tulajdona.

A PaMa a VoicePic Kft. új terméke, melyet 2016. májusa óta véd szabadalmi mintaoltalom. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkezve fejlesztették ki és egyszerűsítették a PaMa rendszerét, hogy Önnek a lehető legkézenfekvőbb legyen minden. Képzett szakembereink a felmérés, a tervezés fázisában és a felszerelésben is az Ön rendelkezésére állnak.

Autentikus kubai salsa, bachata táncoktatás, hiteles forrásból. Táncolj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Salsa táncoktatás Dunaújvárosban

Autentikus kubai salsa, bachata táncoktatás, hiteles forrásból. Táncolj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Tanulj széles körben elismert oktatóinktól, szerezz rövid időn belül használható tudást melyet Magyarország, Európa és a Világ nagyobb városaiban egyaránt kamatoztathatsz. :) - Akár 3 hónap alatt élvezhető szintre fejlesztheted, és mindössze az első lépést kell megtenned.